“En helt ny värld” – helgkurs för par som vill fördjupa sin kärleksrelation

Kursen vänder sig till er som önskar mötas på den plats där hjärtat slår och där längtan väcks till liv. Längtan efter varandra, mera humor, lust och mera vi i kärleksrelationen. Och där ni båda känner er ännu mer tillfreds i relationen.

Man kramar om kvinnaUNDER ETT VECKOSLUT får ni tid och utrymme att komma varandra nära och mötas på ett djupare plan bortom vardagens samtal om praktiska göromål och diskussioner om vem som hade rätt och fel. Ni får komma varandra närmare på alla plan, till en plats som inte är av denna världen. Vi möts i både allvar och skratt, i tanke och handling, utomhus och inomhus, allt i syfte att syresätta oss själva och vår parrelation.

Vi använder oss av yoga och andra fysiska kroppsövningar, beröring och samtalsövningar för att på ett lekfullt och ömsint sätt komma närmare det som är sant i våra hjärtan. Vi kommer också att förmedla en del teori för ökad förståelse och kunskap kring vad som skapar attraktion i en kärleksrelation.”

Purusa är sanskrit och betyder själen, eller fritt ”det ställe inom oss där vi bara vet”. Vi sätter själen i fokus. Vi ser själarnas längtan till förening med varandra som en parrelations kärna. Vi är erfarna själavårdare som stödjer er lyhört och omsorgsfullt på er upptäcktsresa både före, under och efter kursen. Detta är vårt särskilda kännetecken. Kursledarna bedriver kontinuerlig verksamhet på Purusa, Stockholmsvägen 47 i Stocksund. Det finns möjlighet till individuella parsessioner inför och/eller efter kursen.

PRAKTISK INFORMATION

PLATS: Frötuna Gård som ligger endast en timme från Stockholm, strax öster om Uppsala. Det är en otroligt vacker och fridfull plats. Vi kommer vara det enda sällskapet på gården. Se vidare www.frotuna.nu.

DATUM: Fredag 8 mars kl 17 – söndag 10 mars kl 16. Incheckning på kursgården är kl. 16.

KOSTNAD: Kursen 2 800 kr inkl moms per person. Om ni har svårt med finansieringen hör av er så finner vi en lösning. Mat och logi 2 890 kr inkl moms per person. I priset ingår frukost, lunch, middag, förmiddagsfika och kvällste/kaffe och spabad.

ANMÄLAN: Senast 1 februari på mail: kristina.aspemo@purusa.se. Anmälningsavgiften på 1 000 kr per person betalas in på bankgiro 627-5770 i samband med anmälan. Ange era namn och kursdatum. Resterande belopp betalas senast 30 dagar före kursstart. Vid avbokning tidigare än 30 dagar innan återbetalas allt utom anmälningsavgiften. Därefter gäller ingen återbetalning. (Information om deltagares ev. behov av säsrkild kost och/eller hämtning vid busshållplats bör vara Frötuna tillhanda ca 2 veckor före kursstart.)

OM KURSLEDARNA

Kristina och Gösta har under flera år arbetat tillsammans. De ordnar kurser och tar regelbundet emot par för sessioner på Purusa i Stocksund.


KRISTINA ASPEMO har haft en lång chefskarriär i finansbranschen innan hon 2010 startade företaget Purusa för att helhjärtat stötta och inspirera människor till hälsa och personlig utveckling.

GÖSTA TINGSTRÖM, präst i Svenska Kyrkan, har i 15 år arbetat som konsult inom etik och personlig utveckling för företag och organisationer inom den egna firman, Sincera Etik AB.  Han har också deltagit som expert i SVT-serien ”Gift vid första ögonkastet”. Mobil: 0709-108 208, mail: gosta@sincera.se

Inbjudan i utskriftsvänligt format

Mer om Kristina & Gösta