Läkande beröring

Hur vi lever våra liv, de tankar vi tänker, de handlingar vi begår, de relationer vi har är några exempel på vad som påverkar vår livsenergi.


Genom enkel beröring i kombination med samtal hjälper jag dig att balansera din energi och lösa upp blockeringar som kan ha skapats i kroppen. 

Healing syftar till att ge dig tillgång till din livsenergi som kanske har begränsats av olika omständigheter i ditt liv. Några tecken på försvagad livsenergi. 

  • sömnproblem
  • oro och ångest
  • humörsvängningar
  • uppgivenhet
  • ältande
Kort om healing

Healing kan verka abstrakt och flummigt för många, med egentligen är det inte konstigare än att vi alla sprider positiv eller negativ energi omkring oss. Positiv energi helar. Det kan vara genom en vänlig beröring, ett uppskattande ord eller ett leende. Både positiv och negativ energi känner de allra flesta av oss av, till exempel när vi kommer in i ett rum med människor och kan uppleva om det är bra eller dålig stämning. 

Lika enkel att känna av, lika magisk är den universella livsenergin som vi alla är en del av. Tänk vilken fantastisk livsenergi vi alla har, den som har gjort det möjligt för oss att utvecklas från ett embryo till den vi är idag.

Jag är certifierad enligt Reiki 1 och 2 och har under flera år gått i lära hos en indisk lärare inom Spirituell teaching.

Intresserad? Maila eller ring mig, så finner vi en tid och ett upplägg som passar. Välkommen!