Snart vuxen

Är du förälder till en tonåring och ser att ditt barn skulle må bra av lite extra peppning och stöd under en period? Eller är du tonåring och känner dig vilsen ibland och funderar över vad det ska bli av dig egentligen? Oavsett, så är du inte ensam.


Tonårstiden är en period som ofta upplevs som utmanande med krav på allt från att få bra betyg till att vara omtyckt och uppdaterad. Hos Purusa är du välkommen att vara dig själv. Du får möjlighet att utforska mer om vem du är innerst inne, vad du brinner för, längtar efter och drömmer om. 

Du får också möjlighet att sätta ord på dina eventuella tvivel och rädslor. Och du får verktyg och stöd för att ta dig förbi dem, om det är vad du vill. Under tonårstiden är fokuset naturligt mycket på planer för framtiden. Vi tittar på hur du kan kombinera dina ambitioner och planer framåt, med att också känna dig nöjd och finna ro med livet här och nu. 

Coaching, hur går det till?

Coaching innebär att du och jag ses under en period, vanligtvis varannan vecka cirka 1 timme åt gången. Vi pratar om det som händer i ditt liv. Det är du som väljer. Min roll är att lyssna, ställa frågor och, om du vill, ge mina tankar och reflektioner. Ofta är det så att när vi själva sätter ord på våra tankar och känslor, så finns många av svaren redan inom oss. Välkommen att prova, så får du se.

Intresserad? Maila eller ring mig, så finner vi en tid och ett upplägg som passar. Välkommen!