UNG vuxen

Är du förälder och ser att din ungdom skulle må bra av lite extra peppning och stöd under en period? Eller är du ung vuxen och känner dig vilsen ibland och funderar över vad det ska bli av dig egentligen? Oavsett, så är du inte ensam.


Ungdomstiden och tiden som ung vuxen är en period som ofta upplevs som utmanande med krav på veta vad man vill och prestera bra i studier till att vara omtyckt och uppdaterad. Hos Purusa är du välkommen att vara dig själv. Du får möjlighet att utforska mer om vem du är innerst inne, vad du brinner för, längtar efter och drömmer om. 

Du får också möjlighet att sätta ord på dina eventuella tvivel och rädslor. Och du får verktyg och stöd för att ta dig förbi dem, om det är vad du vill. I början av livet är fokuset naturligt mycket på planer för framtiden. Vi tittar på hur du kan kombinera dina ambitioner och planer framåt, med att också finna ro och känna dig nöjd med dig själv och livet här och nu. 

Coaching, hur går det till?

Coaching innebär att du och jag ses under en period, vanligtvis varannan vecka cirka 1 timme åt gången. Vi pratar om det som händer i ditt liv. Det är du som väljer. Min roll är att lyssna, ställa frågor och, om du vill, ge mina tankar och reflektioner. Ofta är det så att när vi själva sätter ord på våra tankar och känslor, så finns många av svaren redan inom oss. Välkommen att prova, så får du se.

Intresserad? Maila eller ring mig, så finner vi en tid och ett upplägg som passar. Välkommen!