Intro

Söker du balans i kropp och själ – kom och yoga med oss. Purusa erbjuder yoga i små grupper med plats för alla.


Utöver en skön och allsidig fysisk träning som gör kroppen stark och flexibel, ger regelbunden yoga också möjlighet att stanna upp och vända blicken inåt och uppleva allt det som ryms inom dig.

Kom som du är

Veckoklasserna utgår från hatha yoga där arbetar vi med fokus på andningen och att bygga upp energi och styrka genom s k asanas (rörelser och positioner).  Yogan ställer inga krav på prestation, perfektion eller resultat. Du gör rörelserna utifrån din förmåga. Stel eller vig, nybörjare eller erfaren spelar ingen roll. Klassens inriktning och innehåll varierar från gång till gång men snart kommer du att känna igen dig. Vi avslutar alltid med en stunds skön vila. 

Yoga på jobbet – jag kommer till er

Jag frilansar även som yogalärare och erbjuder bland annat yoga på företag. Är du intresserad av att introducera yoga på ditt företag, är ni ett gäng kompisar eller kollegor som vill yoga tillsammans, välkommen att kontakta mig så hittar vi ett upplägg som passar.

 

All yoga som blir av är lyckad yoga. Det behöver inte vara så länge eller så avancerat. Här kan du yoga med mig, till exempel som en skön start på dagen.