Aktuellt

Här kan du läsa om vad som sker på Purusa. Allt med det gemensamma temat att stödja och inspirera till hälsa och personlig utveckling. Varmt välkommen att höra av dig om du vill anmäla dig till en kurs eller om du vill boka en tid för ett individuellt möte.

Välkommen som du är – i samtal eller för behandling
Kanske befinner du dig i en yttre förändringsprocess och önskar stöd för att navigera i allt det nya, eller så pockar ditt inre på på ett sätt du inte längre kan blunda för. Du vill bättre förstå vad som skaver och hur du kan må bättre. Eller så ropar din kropp och själ efter att få komma till ro och slappna av. Jag tar emot såväl individer som par. Alla åldrar, kön, bakgrunder och livsituationer. Jag möter dig där du/ni är. I ett fysiskt möte eller via FaceTime eller Zoom. Boka tid

Boksläpp ”När det värsta händer
Den 23 januari, 2019 på dagen två år efter att jag förlorade min älskade Gösta, kom min bok ”När det värsta händer” ut. Jag är tacksam för det fina gensvar boken fått såväl i media som från läsare. I boken skildrar jag det första året, ett år av djupaste sorg, kärlek och förundran. Min önskan är att den ska beröra många hjärtan, kanske också ditt? I november kom boken även ut som pocket.
Medverkan i media – radio, tidningar och poddar
Köpa boken

Yoga på Purusa våren 2022
Vecka 3 startar vårens yogaklasser, på torsdagkvällar och lördagsmorgnar i Stocksund centrum. Hjärtligt välkommen att vara med!
Yogaklasser på Purusa i vår

Favoritretreat i repris – Yoga- och NIAretreat på Teneriffa 3-9 oktober 2022
Det är med stor glädje vi för fjärde gången bjuder in till dagar högt uppe bland bergen på Teneriffa där vi ger näring till både kropp och själ. Dagarna innehåller både dynamisk och mjuk yoga, rörelseformen Nia som utöver yoga är inspirerat av dans och kampsport, underbar vegetarisk kost, vandring i naturen, poolhäng och meningsfulla samtal. Är du intresserad av att vara med? Välkommen med din intresseanmälan redan nu, så återkommer vi med mer information inom kort.