Aktuellt

Här kan du läsa om vad som i dagsläget är planerat utöver den löpande verksamheten med samtal, behandlingar och yoga.  Allt med det gemensamma temat att stödja och inspirera till hälsa och personlig utveckling. Varmt välkommen att höra av dig om du vill anmäla dig till en kurs eller om du vill boka en tid för ett individuellt möte.

Välkommen som du är – boka en tid

Kanske befinner du dig i en yttre förändringsprocess och önskar stöd för att navigera i allt det nya, eller så pockar ditt inre på på ett sätt du inte längre kan blunda för. Du vill bättre förstå vad som skaver och hur du kan må bättre. Eller så ropar din kropp och själ efter att få komma till ro och slappna av. Välkommen att boka någon av de tjänster Purusa erbjuder. Och är du osäker på vad du bäst behöver, boka en tid ändå, så börjar vi där. Jag tar emot såväl individer som par. Alla åldrar, kön, bakgrunder och livsituationer. Jag möter dig där du/ni är.

Välkommen till höstens yogaworkshops 
Vid fyra lördagar kl 14-17 i höst bjuds du in till yogaworkshops i Stocksund med olika teman. Vi kombinerar hathayogans rörelsen med yinyogans stillhet.;
“Flow & Let go” – 14 september
“Open your heart” – 12  oktober
“Grow & Glow” – 9 november
“Pause & Relax” – 7 December
Läs mer

Favoritretreat i repris – med nytt inslag
För tredje året i rad möter vi våren högt uppe i bergen på Teneriffa. Under flera dagar får vi njuta av allt från mjuk till dynamisk yoga, ljuvlig vegetarisk mat, meningsfulla samtal, vandring med vidunderlig utsikt, häng vid poolen och massage. Nytt för i år är NIA som är rörelseglädje för kropp och själ. I Nia möts öst och väst i en träningsform inspirerad av dans, kampsport och mindfulness. Skriv upp datumen 21-26 april, så återkommer vi inom kort med mer info.