Aktuellt

Här kan du läsa om vad som sker på Purusa. Allt med det gemensamma temat att stödja och inspirera till hälsa och personlig utveckling. Varmt välkommen att höra av dig om du vill anmäla dig till en kurs eller om du vill boka en tid för ett individuellt möte.

Sommaruppehåll
Under perioden 1 juli – 9 augusti håller Purusa stängt, därefter är jag igång som vanligt igen.

Välkommen som du är – i samtal eller för behandling
Jag tar emot individer såväl som par. Alla åldrar, kön, bakgrunder och livssituationer.

Kanske befinner du dig i en yttre förändringsprocess och önskar stöd för att navigera i allt det nya, eller så pockar ditt inre på på ett sätt du inte längre kan blunda för. Du vill bättre förstå vad som skaver och hur du kan må bättre. Eller så längtar du och din kropp efter att få komma till ro och slappna av. Jag möter dig där du/ni är. I ett fysiskt möte eller online. Välkommen att höra av dig via mail eller mobil, kontaktuppgifterna finner du nederst.

Låt yoga bli en ny vana i vardagen
Välkommen att vara med och yoga. Det finns några lediga platser till hösten. Välkommen att höra av dig om du skulle vilja prova på.
Inbjudan Yoga hösten 2024

Boken ”När det värsta händer
År 2021 kom min bok ”När det värsta händer” ut. I boken skildrar jag det första året efter min älskades bortgång, ett år av djupaste sorg, kärlek och förundran. Min önskan är att den ska beröra många hjärtan, kanske också ditt? Nu finns boken även som pocket.
Medverkan i media – radio, tidningar och poddar
Köpa boken