Aktuellt

Här kan du läsa om vad som sker på Purusa. Allt med det gemensamma temat att stödja och inspirera till hälsa och personlig utveckling. Varmt välkommen att höra av dig om du vill anmäla dig till en kurs eller om du vill boka en tid för ett individuellt möte.

Välkommen som du är – i samtal eller för behandling
Kanske befinner du dig i en yttre förändringsprocess och önskar stöd för att navigera i allt det nya, eller så pockar ditt inre på på ett sätt du inte längre kan blunda för. Du vill bättre förstå vad som skaver och hur du kan må bättre. Eller så ropar din kropp och själ efter att få komma till ro och slappna av. Välkommen att boka någon av de tjänster Purusa erbjuder. Och är du osäker på vad du bäst behöver, boka en tid ändå, så börjar vi där. Jag tar emot såväl individer som par. Alla åldrar, kön, bakgrunder och livsituationer. Jag möter dig där du/ni är. I ett fysiskt möte eller via FaceTime eller Zoom. Boka tid

Boksläpp “När det värsta händer
Den 23 januari, på dagen två år efter att jag förlorade min älskade Gösta, kom min bok ”När det värsta händer” ut. Jag är tacksam för det fina gensvar boken fått såväl i media som från läsare. I boken skildrar jag det första året, ett år av djupaste sorg, kärlek och förundran. Min önskan är att den ska beröra många hjärtan, kanske också ditt?
Medverkan i media – radio, tidningar och poddar
Köpa boken

Yoga på Purusa efter sommaren
Efter ett längre uppehåll på grund av pandemin är det fantastiskt roligt att berätta att yogan åter kommer igång efter sommaren. Under hösten erbjuder Purusa både regelbundna klasser och 3-timmars workshops. Har du som jag längtat? Hjärtligt välkommen att vara med!
Yogaklasser på Purusa i höst
Höstens workshops

Favoritretreat i repris – Yogaretreat på Teneriffa 31 oktober – 5 november 2021
Det är med stor glädje vi den 31 oktober – 5 november bjuder in till dagar högt uppe bland bergen på Teneriffa där vi ger näring till både kropp och själ. Dagarna innehåller både dynamisk och mjuk yoga, rörelseformen Nia som utöver yoga är inspirerat av dans och kampsport, underbar vegetarisk kost, vandring i naturen, poolhäng och meningsfulla samtal. Inbjudan (pdf)