Aktuellt

Här kan du läsa om vad som i dagsläget är planerat utöver den löpande verksamheten med samtal, behandlingar och yoga.  Allt med det gemensamma temat att stödja och inspirera till hälsa och personlig utveckling. Varmt välkommen att höra av dig om du vill anmäla dig till en kurs eller om du vill boka en tid för ett individuellt möte.

 
 
Tack alla ni fina människor!
Snart är juli här och jag vill passa på att tacka för ett väldigt fint första halvår! Det har varit så värdefullt för mig att få återvända till arbete efter att ha tillbringat nästa hela 2019 i karantän efter min stora förlust. Gösta är oändligt saknad och sorgen lever jag med varje dag. Att nu åter fungera i min vardag och mitt arbete känns väldigt trösterikt och meningsfullt och jag är oändligt tacksam för en vår med många värdefulla möten. Tack alla ni fina och modiga människor som jag har förmånen att få möta, stötta och inspirera på olika sätt.
 
Sommarstängt 1/7-15/8
Snart är det dags för sommarledigt. I år blir det mycket natur och målning och också  redigering av det bokmanus “När det värsta händer” som jag skrivit och som kommer att ges ut av LB Förlag januari 2021. Mer om detta i höst.
 

Lediga tider från augusti – boka en tid redan nu

Kanske befinner du dig i en yttre förändringsprocess och önskar stöd för att navigera i allt det nya, eller så pockar ditt inre på på ett sätt du inte längre kan blunda för. Du vill bättre förstå vad som skaver och hur du kan må bättre. Eller så ropar din kropp och själ efter att få komma till ro och slappna av. Välkommen att boka någon av de tjänster Purusa erbjuder. Och är du osäker på vad du bäst behöver, boka en tid ändå, så börjar vi där. Jag tar emot såväl individer som par. Alla åldrar, kön, bakgrunder och livsituationer. Jag möter dig där du/ni är. I ett fysiskt möte eller via FaceTime eller Skype. Boka tid

Inbjudan till yoga i höst
Vecka 34 i mitten av augusti börjar åter yogaklasserna på Purusa i Stocksund. Vi yogar med gott om utrymme och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Läs mer

Favoritretreat i repris – 20-25 april 2021
Vårens yogaresa till Teneriffa blev tyvärr inställd på grund av Corona, men nu i april 2021 räknar vi med att åter möta våren högt uppe i bergen på Teneriffa. Under flera dagar får vi njuta av allt från mjuk till dynamisk yoga, rörelseformen Nia, ljuvlig vegetarisk mat, meningsfulla samtal, vandring med vidunderlig utsikt, häng vid poolen och massage.  Mer information kommer i höst.