Aktuellt

Här kan du läsa om vad som sker på Purusa. Allt med det gemensamma temat att stödja och inspirera till hälsa och personlig utveckling. Varmt välkommen att höra av dig om du vill anmäla dig till en kurs eller om du vill boka en tid för ett individuellt möte.

Välkommen som du är – i samtal eller för behandling
Jag tar emot individer såväl som par. Alla åldrar, kön, bakgrunder och livssituationer.

Kanske befinner du dig i en yttre förändringsprocess och önskar stöd för att navigera i allt det nya, eller så pockar ditt inre på på ett sätt du inte längre kan blunda för. Du vill bättre förstå vad som skaver och hur du kan må bättre. Eller så längtar du och din kropp efter att få komma till ro och slappna av. Jag möter dig där du/ni är. I ett fysiskt möte eller online.
Boka tid

Välkommen till en eftermiddag i yogans tecken – 1 plats kvar
Söndagen 4 december kl 13-16 är du välkommen på workshopen ”Open your heart”. Vi kombinerar hathayogans dynamik och flöde med yinyogans stillhet och utandning.
Inbjudan ”Open your heart” 4 dec 13-16 (pdf)

Nyårslyx på Purusa – torsdagar 18.30 – 20.30
Kom och lyxa till det på Purusa under två torsdagkvällar runt nyår. 29/11 erbjuder Purusa yoga i kombination med den uppskattade rörelseformen NIA som leds av min syster Helena och 5/1 fördjupar vi oss i de två kompletterande kvaliteterna yin & yang i en kombinerad hatha- och yinyogaklass.
Inbjudan ”Nyårslyx på Purusa” (pdf)

Boken ”När det värsta händer
Förra året kom min bok ”När det värsta händer” ut. I boken skildrar jag det första året, ett år av djupaste sorg, kärlek och förundran. Min önskan är att den ska beröra många hjärtan, kanske också ditt? Nu finns boken även som pocket.
Medverkan i media – radio, tidningar och poddar
Köpa boken