Stöd i inre och yttre förändring

Står du i färd med att genomföra yttre förändring eller har du ett ”inre skav” som du vill bättre förstå vad det vill säga? Ja, isåfall är du varmt välkommen till mig på Purusa.

Jag möter kunder av alla slag, var och en med unika behov och förutsättningar. Genom samtal – i en kombination av coaching och vägledning – stödjer jag dig i att komma i djupare kontakt med dig själv och det som du innerst inne vet men som på grund av ovana och rädsla kanske fallit i glömska.

Det kan handla om stöd genom en större yttre förändring, t ex verktyg för minskad stress, vägen till nytt jobb eller att gå igenom en skilsmässa.

Lika ofta handlar det om stöd på en inre förändringsresa för att få fatt än tydligare i vad som ryms inom dig och vill bli uttryckt, sagt och gjort. För att lära känna dig själv på djupet, bli tryggare och övervinna rädslor och omedvetna mönster som håller dig tillbaka. För ju mer vi lever så, i samklang med oss själva och vårt innersta, desto större mening och harmoni kan vi skapa i våra liv för oss själva och för andra.

Intresserad? Maila eller ring mig, så finner vi en tid och ett upplägg som passar. Välkommen!