Kristina & Gösta

IMG_2011 Gösta och KristinaVi träffades på en Mindfulnessfest och insåg snabbt att vi jobbade och ville utveckla oss inom samma område; Purusa, ”den plats inom oss där vi bara vet”, som Kristina säger. Själen, himmelriket inom oss, som Gösta uttrycker det.

Vi tog in att vi var soulmates och vårt samarbete växte så småningom också till en kärleksrelation. Kristina säger att längtan styr hennes liv. Gösta, kallar det sin kallelsen. Vi är samma, fast olika. En fast två.

Sedan hösten 2014 arbetar vi tillsammans med klienter – enskilda och par – i sessioner som vi kallar ”Läkande samtal och beröring”. Vi genomför också regelbundet helgkurser för par som önskar fördjupa sin kärleksrelation.

Tillsammans vill vi fortsätta att utveckla och erbjuda ett intressant utbud av tjänster för hälsa och personlig utveckling, för kropp och själ, för läkning och växt.

Gösta Tingström, präst i Svenska Kyrkan, har i 15 år arbetat som konsult inom etik och personlig utveckling för företag och organisationer inom den egna firman, Sincera Etik AB. Tidigare var han konsult hos kommunikationskonsultföretaget Kreab i Stockholm. Han har varit medlem i Pressens Opinionsnämnd och Etikakademin. Som präst startade han Fjällkyrkan i Åre och Studentkyrkan i Härnösand under nittiotalet. Han har fem vuxna söner och är uppväxt och bor i Djursholm. Mobil: 0709 – 108 208, e-post: gosta@sincera.se www.sincera.se