purusas verksamhet i dessa virustider

Vilka alldeles särskilda tider vi befinner oss. Det är en slak lina vi balanserar på, att göra kloka riskbedömningar utan att dras med i rädslostormarna. Om vi mår bra till kropp och själ blir vi mer motståndskraftiga mot både oro och virus. Eftersom detta är själva utgångspunkten för Purusas verksamhet känns det extra angeläget att så långt det går hålla öppet. Samtidigt är det förstås viktigt att du ska känna dig trygg hos Purusa. Därför gäller följande; 

Yogan fortsätter som vanligt med få justeringar

Jag varit i kontakt med 113 13 för att stämma av. Rådet från dem är att vi ska ha yoga som vanligt. För att göra det tryggt yogar vi bara när vi är fullt friska. Vi kramas inte när vi kommer och går och nackmassagen och annan beröring utgår. Tvätta och sprita gärna dina händer när du kommer innan yogan. Jag ställer fram i badrummet. Och ta gärna med en egen yogamatta. I lördags var jag hemma och kände mig krasslig, men nu är jag åter helt frisk.

Hemmayoga som komplement – gratis i 40 dagar

Som ett komplement i dessa speciella tider erbjuder Purusa i samarbete med Yogobe, gratis yoga på nätet i 40 dagar. På så sätt kan du hålla igång din yoga även om du eller jag är hemma och krasslig. Du registrerar dig på yogobe.com och fyller i kampanjkod ”omtankeyogobe”. ps. Kampanjkoden gäller för nya medlemmar och fungerar inte om du redan är registrerad på Yogobe. 

Individuella sessioner – samtal & behandlingar som vanligt

Jag fortsätter att erbjuda individuella sessioner i form av samtal och behandlingar. Jag ser ett stort behov av stöd i dessa förändringstider. Många upplever att de har kommit till en gräns i sina liv där det ohållbara kring arbete, relationer och andra livsval visar sig allt tydligare. Det går inte längre att blunda för hur det egentligen är och beslut vi innerst inne vet att vi behöver ta. 

Kanske är det också det vi nu ser hända på global nivå för mänskligheten? Det är mycket i vårt sätt att leva som mänsklighet som inte är hållbart. Vi har skapat ett samhälle utifrån illusionen att vi kan kontrollera tillvaron. Så det fina mitt i allt elände och oro är att detta är ett tillfälle att vakna upp, som individer och samhälle. För faktum är att det är så mycket i våra liv som är bortom vår kontroll. Så istället för att eftersträva maximal kontroll, hur kan vi lära oss att navigera i det ovissa? Önskar du stöd i denna förändringsresa, hur den än ser ut för dig, varmt välkommen att boka en tid för samtal. 

Samtal via FaceTime som alternativ

Som ett alternativ för dig som önskar eller känner av symtom, finns möjlighet till FaceTime. Jag har goda erfarenheter av det, särskilt när vi har setts några gånger och hunnit etablera en kontakt. När det gäller massage, finns det sedan tidigare många regler kring hälsoskydd, och min verksamhet är granskad och godkänd för det. Vid minsta lilla symtom ställer du eller jag in, annars ses vi som vanligt.

Inställd yogaretreat på Teneriffa

I  lördags gick Utrikesdepartementet ut och informerade om att de avråder från alla utlandsresor. Det är också så att det råder mycket strikta regler för hur man får röra sig bland folk i Spanien, inklusive Teneriffa. Vi har därför beslutat att ställa in vår yogaretreat. Alla anmälda har fått mer detaljerad information. Vi planerar att ordna två stycken heldagsworkshops med Yoga och Nia i Stockholmsområdet istället, en i vår och en efter sommaren. Vi återkommer med datum när läget är lättare att överblicka. 

Låt oss hålla våra huvuden kalla, och hjärtan varma, 

Kristina